PENTRU SUFLETO femeie iese din casa si vede 3 mosnegi cu barba alba stând în fata casei. Nu-i cunostea dar vazându-i suparati îi invita în casa sa manânce ceva.
“Sotul tau este acasa?” - întreaba ei.
“Nu , este iesit”
“Atunci nu putem intra” - replica ei.
Seara când sotul se întoarce acasa ea îi povesteste despre cei trei mosnegi….
“Du-te si spune-le ca am venit si pofteste-i înauntru“
Femeia se duce si îi invita.
“Nu putem intra toti în casa” replica ei.
“Cum asa?” întreaba ea.
Unul dintre mosnegi îi explica. Eu sunt BUNASTARE , el este SUCCES iar celalalt este IUBIRE. Acum du-te si întreaba-l pe sotul tau care dintre noi sa vina în casa.
Femeia intra în casa si îi spune sotului, care se bucura. “Ce bine!!, în acest caz invita-l pe BUNASTARE sa ne umple casa cu bunastare!”
Sotia nu a fost de acord. “De ce sa nu-l invitam pe SUCCES?”
Nora îi asculta dintr-un colt al casei. “N-ar fi mai bine sa-l invitam pe IUBIRE? Casa noastra ar fi atunci plina de iubire!” - a sugerat nora.
“Hai sa ne ghidam dupa sfatul norei” îi zice sotul sotiei.
“Du-te afara si invita-l pe IUBIRE sa ne fie oaspete.”
Femeia iese afara si întreaba: “Care dintre voi este IUBIRE? Pe el îl invitam sa ne fie oaspete”
IUBIRE porneste înspre casa. Odata cu el se pornesc în urma lui si ceilalti doi.Surprinsa femeia întreaba : “L-am invitat doar pe IUBIRE. Cum de veniti si voi cu el?”
Cei trei mosnegi replicara: “Daca l-ai fi invitat pe BUNASTARE sau pe SUCCES, ceilalti ar fi ramas pe loc, dar de vreme ce l-ai invitat pe IUBIRE , unde merge el mergem si noi. Unde este IUBIRE este si BUNASTARE si SUCCES!!!!!!”
DORINTA MEA PENTRU TINE….
Unde este durere, îti doresc pace si fericire. Unde sunt îndoieli personale, îti doresc reînnoirea încrederii în abilitatea ta de-a trece peste greutati.
Unde este oboseala sau blazare, îti doresc întelegere, rabdare si puteri reînnoite. Unde este frica , îti doresc iubire si curaj.”

Un comentariu:

  1. foarte frumos! :-) mulţumim pentru urări, mulţumim pentru cântările care le cânţi spre slava lui Dumnezeu şi pentru zidirea şi încurajarea noastră!

    RăspundețiȘtergere