joi, 24 noiembrie 2011

CONCERT TIMISOARA

O viata mai bună la Timisoara, a fost unul din concertele cele mai asteptate. Am avut foarte foarte multe obstacole, dar si un concert extraordinar, dupa care ne-am bucurat foarte tare.
Inainte de concert, am avut trei zile de repetitii intr-o sala foarte friguroasa si la fecare repetitie a cedat instalatia electrica. Deci, nu am avut o repetitie intreaga , dar totusi ultima repetitie am reusit sa facem toate melodiile. 
Sala Capitol, o sala frumoasa si cu caldura, ne-a ridicat moralul, si ne-a creat atmosfera necesara pentru a sustine un concert. I-am invitat pentru a ne face sunet si partea de lumini, pe cei de la OPEN SKY din Cluj.
Am  fost impresionati felul in care au facut sunetul si de luminile care au incalzit mult admosfera concertului, dar mai tare ne-am bucurat de respectul lor, de atitudinea lor si de munca depusa, care a fost impecabila. E a doua oara cand colaboram cu ei. Efectul? Urmariti pozele de mai jos.
Cea mau puternica impresie si buna, ne-a lasat-o echipa de organizatori. ema Carbunaru si cei ce au sustinut-o. Cu 2 zile inainte de concert, am aflat ca Ema a muncit mai multe luni si a pus di salariul ei bani deoparte pentru acest eveniment. A reusit sa inchirieze sala si a descoperit generozitatea directorului salii Capitol.
Ne povestea Ema cu entuziasm cate miracoloe a vazut, organizand acest eveniment. Paralel cu echipa Deo Gloria,  un alt tanar care s-a implicat in promovarea evenimentului, fara ca sa ii ceara cineva, a fost Andrei Birtea, un student din Timisoara, care impreuna cu un prieten, au tiparit pe cheltuiala lor, afise si le-au lipit prin oras si in campus. Tot ei, au publicat evenimentul in ziarul de vest.
Cel mai impresionat am fost de echipa cu care am cantat, oameni care au dat ce au avut mai bun din ei si care au facut ca evenimentul sa aibe valoare care l-a avut.

Am avut in sala un public foarte divers, dar si foarte primitor. Un public care ne-a ajutat sa fim mai relaxati, mai ales ca la inceputul concertului, eu personal am fost foarte foarte tensionat din cauza emotiilor.
Am cantat si am vorbit despre o viata mai buna.
Subiectul de baza fiind pretuirea si schimbarea prin Biblie. In urma sondajelor pe care le-am impartit in sala am fost incurajati si asteptam un nou concert la Timisoara. 
Multumim Timisorenilor pentru ca au venit la concert si ca si-au adus prieteni cu ei. Multumim pentru caldura si pentru sustinere. 
Multumim Deo Gloria, Andrei Birtea si celor care au avut intr-un fel sau altul o contributie la acest eveniment. Multumesc Mirela, Beni, Ionut, Adi B, Andrei, Geo si Catalin

Adi Gliga















2 comentarii:

  1. Oamenii intra in viata ta pentru un MOTIV, SEZON sau o VIATA. Cand o sa stii care este, o sa stii ce sa faci pentru acea persoana…
    Cand cineva intra in viata ta pentru un MOTIV, este pentru a indeplini o nevoie pe care ai exprimat-o. A intrat pentru a te asista in momentele dificile, sa te indrume si sa-ti acorde suport, sa te ajute fizic, emotional sau spiritual. Pot parea ca fiind trimisi de Dumnezeu si sunt. Sunt acolo pentru motivul pentru care tu ai nevoie sa fie.

    Apoi, fara vreo greseala din partea ta sau intr-un moment inoportun, aceasta persoana va spune sau face ceva pentru a aduce aceasta relatie la sfarsit. Cateodata ei mor. Cateodata doar se indeparteaza. Cateodata isi fac de cap si te forteaza pe tine sa adopti o pozitie. Ceea ce trebuie sa realizam este ca nevoia noastra a fost satisfacuta, dorinta noastra indeplinita, munca lor terminata. Rugaciunea ta a fost ascultata si acum este timpul sa mergi mai departe. (ESTE ADEVARAT)


    Unii oameni intra in viata ta pentru un SEZON, fiindca a venit randul tau sa impartasesti, sa cresti sau sa inveti. Ei iti aduc o experienta de pace sau te fac sa razi. Ei te pot invata ceva ce nu ai mai facut. Ei iti pot da de obicei o cantitate incredibila de bucurie. Crede, este real. Insa doar pentru un sezon.

    Relatiile de o VIATA te invata lectii pentru o viata, lucruri pe care trebuie sa construiesti pentru a avea o fundatie solida emotionala. Treaba ta este sa accepti lectia, sa iubesti acea persoana si sa pui ceea ce ai invatat in practica in toate celelalte relatii si aspecte ale vietii tale. Se spune ca dragostea este oarba dar prietenia este clarvazatoare…

    (text preluat de pe un blog,autor necunoscut)

    Azi am inteles caci eu am avut un motiv sa intru in viata ta,cu sau fara voia ta sau a mea de la o marturie a ta care m-a socat ,undeva ,candva ,era o seara de evanghelizare si de atunci sunt cu gandul de a te sustine in tot cea faci ,sa ma rog pentru inaintarea ta in credinta si dorinta ta de a fi cel mai bun si cel mai talentat crestin si la randul tau sa inveti cati mai multi oameni sa fie ca tine CREDINCIOSI CU ADEVARAT ,multumeste-I Lui Dumnezeu si mergi inainte ,orice ar fi.
    Dumnezeu este cu noi toti care... IL IUBIM !
    Fi binecuvantat Adi Gliga !.

    RăspundețiȘtergere
  2. pai cred ca si noi mai asteptam un concert la Timisoara... :) a fost o seara faina!

    RăspundețiȘtergere